joi, 29 februarie, 2024

VIDEO Protest al comercianților de lângă Piața Centrală. Vineri va fi forțată ridicarea tarabelor

VIDEO Protest al comercianților de lângă Piața Centrală. Vineri va fi forțată ridicarea tarabelor

Facebook
Twitter
Email

Măsurile şoc pe care le ia noua conducere executivă a Primariei Buzău au dus la apariția primului protest. Joi dimineață, proprietarii unor tarabe amplasate în zona Pieței Centrale a orașului au protestat în fața Primăriei față de măsura de eliminare a tarabelor. Constantin Toma este hotărât să nu dea niciun pas înapoi, așa că vineri este programată operațiunea de ridicare a tarabelor din jurul Pieței Centrale.

Oamenii spun ca demolarea tarabelor va însemna eliminarea singurei lor surse de venit.

Protestul care, după cum afirmă oficialii din Primărie, a primit aprobare de desfăşurare, este menit să pună presiune asupra primarului Constantin Toma, pe care, astfel, protestatarii speră să-l convingă să renunţe la ridicarea tarabelor.

Exista informatii insa că în spatele protestului de astăzi se află şi persoane din anturajul fostei garnituri de conducere a Primăriei Buzău, primele indicii ducând la fostul edil Constantin Boscodeală și fostul viceprimar Fănică Bîrlă, cel care i-a protejat pe tarabagii in perioada cat a fost in conducerea executive a Primariei.

Noul primar Constantin Toma este hotărât să nu dea niciun pas înapoi. Operatiunea de ridicare a tarabelor de la intrările în Piaţa Centrală este programata pentru vineri.

Ramane de văzut acum dacă acest demers se va solda cu un scandal monstru, așa cum s-a întâmplat aproape de fiecare dată și în alte orașe, atunci când s-au efectuat operațiuni similare.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.