duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Primele imagini cu Tily Spoitoru, interlopul pe care l-a favorizat poliţistul buzoian anchetat de DNA

VIDEO Primele imagini cu Tily Spoitoru, interlopul pe care l-a favorizat poliţistul buzoian anchetat de DNA

Facebook
Twitter
Email

Şeful Biroului de Investigaţii Criminale Buzău a ajuns pe mâna DNA-ului pentru că l-ar fi favorizat pe interlopul Vasile Tudorache, zis Tily Spoitoru, un infractor căutat de aproape doi ani în străinătate, care s-a predat anul trecut poliţiei buzoiene.  Procurorii DNA îl suspectează pe comisarul Alexandru Tudorel Ştefan că a întocmit personal sau a determinat alţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău să întocmească acte prin care s-a solicitat menţinerea nejustificată, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, a condamnatului cunoscut în lumea interlopă ca Tily Spoitoru. Mai mult, a dispus scoaterea nejustificată a acestuia din incinta Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv Buzău, sub pretextul derulării unor pretinse activităţi judiciare. Ca urmare a acestor acţiuni, condamnatul şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prietenii şi membrii familiei. Mai multe postări pe youtube îl arată pe interlopul buzoian în mijlocul unor petreceri, la care au cântat manelişti renumiţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton