VIDEO Prima campanie de asfaltare a drumurilor de pământ din Vadu Pașii, la final. La primăvară se reiau lucrările

Vremea neașteptat de bună din această toamnă a permis autorităților locale din comuna Vadu Pașii să continue campania de asfaltare a drumurilor de pământ.

Sătenii din Vadu Pașii sunt încântați că au scăpat de noroaie și aproape că nu le vine să creadă că noile lucrări de infrastructură au propulsat comuna în rândul localităților cu un grad ridicat de civilizație.

În comuna Vadu Pașii campania de asfaltare a început grație unui proiect finanțat cu fonduri guvernamemtale prin programul operațional PNDL

Investiția include amenajarea cu covor asflatic a 8 km de drumuri comunale din mai multe sate.

Investițiile din comuna Vadu Pașii se datorează unor proiecte derulate prin atragerea de finanțări din fonduri guvernamentale și europene.

Sporirea gradului de confort al sătenilor reprezintă o prioritate pentru proiectele derulate de Primarul Gheorghe Firon.”Pentru că vremea bună ne-a permis să menținem ritmul lucrărilor anul acesta am prelungit această campanie.În cadrul acestui proiect de 1 milion de euro câștigat în urmă cu doi ani ne-am propus ca cetățenii comunei noastre să aibe aceleași condiții ca și la oraș. Vrem să devenim atractivi și pentru investitori pentru crearea de noi locuri de muncă” ne-a declarat Primarul comunei Vadu Pașii Gheorghe Firon.

Lucrările de asfaltare executate societatățile Mecan Construct și Strabag,vor continua și în primăvara anului viitor.

Fii Reporter