VIDEO Prăpăd făcut pe Bulevardul Unirii de un șofer neexperimentat. Trei persoane au fost rănite

Trei autoturisme au fost implicate, sâmbătă seară, într-o tamponare în lanț, după ce un șofer de 19 ani a efectuat o manevră neregulamentară.Evenimentul s-a produs în jurul orei 22.30, pe Bulevardul Unirii Sud, una dintre arterele cele mai circulate din municipiul Buzău. Două persoane au fost rănite ușor, iar o a treia a suferit leziuni mai severe.

Potrivit polițiștior, un șofer de 19 ani, din județul Neamț, aflat la volanul unui Audi care circula pe Unirii, dinspre Bariera Ploiești către centru, a schimbat direcția spre stânga, către strada Ciochinescu, deși manevra era interzisă. În acest moment, autoturismul său a fost lovit de un Volkswagen care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un buzoian de 32 de ani.

Din impact, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-o Skoda cu numere de Buzău, care circula tot dinspre Ploiești. Autoturismele au suferit avarii serioase, în timp ce trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În zonă, traficul s-a defășurat cu dificultate, până la finalizarea cercetării la fața locului și îndepărtarea mașinilor avariate de pe carosabil.

Fii Reporter