miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Potop pe străzile din Buzău după ce a plouat într-o oră cât într-o zi

VIDEO Potop pe străzile din Buzău după ce a plouat într-o oră cât într-o zi

Facebook
Twitter
Email

Haos pe principalele străzi din Buzău, după o rupere de nori care a durat mai bine de o oră. Canalizarea n-a mai făcut faţă, spre disperarea multor şoferi, care s-au văzut cu maşinile blocate în adevărate lacuri formate pe carosabil. Chiar şi pietonii care se mergeau spre case din zona centrală au avut parte de o călătorie cu peripeţii.

Zona centrală din Buzău a fost cea mai afectată de ploaia diluviană. Pe strada Chiristigii, maşinile au rămas blocate pe carosabil după ce apa a intrat la motoare. Şi pe Aleea Sporturilor s-a circulat cu dificultate iar mulţi şoferi au înjurat de mama focului când s-au văzut prinşi cu maşinile în adevărate capcane cu apă adâncă.

Nici călătoriile pe Bulevardul Unirii n-au fost scutite de emoţii din cauza maşinilor care erau aproape imposibil de controlat din cauza cantităţii mari de apă care s-a strâns pe carosabil.

Cei mai ghinionişti au fost însă cei care s-au văzut nevoiţi să meargă desculţi prin apa mizerabilă din canalele care au refulat în cartierul Micro 3. “Suntem fericiţi că a plouat şi că ne-a intrat rahatul în magazin. E fără comentarii, domnule”, ne-a declarat patronul unei patiserii de pe strada Chiristigii.

În municipiul Buzău ploile au avut un caracter torenţial iar cantităţile de apă au depăşit izolat şi 50 l/mp.

optic

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură