duminică, 5 mai, 2024

VIDEO Poliţiştii locali le-au pus gând rău comercianţilor care îşi expun marfa pe domeniul public

VIDEO Poliţiştii locali le-au pus gând rău comercianţilor care îşi expun marfa pe domeniul public

Facebook
Twitter
Email

Comercianţii de pe strada Transilvaniei, care obişnuiesc să-şi expună marfa pe trotuar au fost vizitaţi de poliţiştii locali. Patru societăţi au fost controlate, iar una dintre ele a fost amendată cu 2.000 de lei, iar marfa scoasă la vânzare în loc neautorizat a fost confiscată.

Unii dintre comercianţi sunt atât de lipsiţi de bun simţ încât uneori aproape că blochează traficul pietonilor cu marfa expusă pe domeniul public. Împotriva acestora s-au îndreptat în aceste zile poliţiştii locali, care au confiscat sute de kilograme de marfă, de la portocale şi mere, până la praz, cartofi şi varză.

Comercianţii au încercat să justifice în diferite moduri ocuparea abuzivă a domeniului public, însă poliţiştii locali şi-au dus acţiunea până la capăt şi au eliberat domeniul public.

În urma acţiunii, poliţiştii locali au confiscat aproape o tonă de fructe şi legume, pe care le-au predat Cantinei de Ajutor Social. Mai mult decât atât, au aplicat şi amenzi.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acţiunilor de acest gen pentru a se asigura că actele de comerţ pe raza municipiului Buzău se desfăşoară conform legii.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.