vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Polițiștii buzoieni au descins la o adresă greșită. O femeie a fost amenințată cu cătușele

VIDEO Polițiștii buzoieni au descins la o adresă greșită. O femeie a fost amenințată cu cătușele

Facebook
Twitter
Email

O buzoiancă a fost trezită din somn, în zorii zilei, de polițiști sosiți la poartă cu o autorizație de percheziție pe adresa ei. Oamenii legii au aflat după câteva minute că greșiseră obiectivul care trebuia percheziționat, numărul casei fiind scris eronat în mandat.

Femeia, care era în casă împreună cu un bătrân şi doi nepoţi, a declarat că doi poliţişti au ameninţat-o că îi pun cătuşele dacă nu le deschide poarta pentru percheziţii. S-a speriat foarte tare, întrucât femeia a crezut că urmează să fie evacuată din casă, deoarece fiul vitreg i-a vândut de curând casa.

”Ne-am trezit cu poliţia la poartă, azi-dimineaţă, să îmi facă percheziţii. Zic, de ce? Avem mandate, răspunde unul dintre ei. Pe ce nume? Nu ştiu, avem adresa pe numele Anghelescu Horaţiu. Le-am zis că nu le dau drumul la poartă apoi mi-a zis că aduc mascaţii şi îmi pun cătuşele. Eu trebuia să plec la muncă, pentru că am un bătrân în grijă. Doi poliţişti au fost. Au încurcat adresele dar le-am explicat destul de clar”, spune victima încurcăturii.

Percheziţia era autorizată pentru adresa la care funcţionează sedii de firme şi Asociaţia Pro Democraţia, pe numele lui Horaţiu Anghelescu. Reprezentanţii IPJ Buzău spun că au existat mandate de percheziţii pe două adrese, 10 şi 10A, întrucât nu erau individualizate cadastral cele două gospodării şi era necesară verificarea locaţiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.