VIDEO Polițiști răniți în timp ce aplanau un scandal. O femeie agresată de soț ceruse ajutor prin apel la 112

Doi polițiști au fost răniți în timp ce încercau să separe de familie un bărbat extrem de agresiv. Femeia și cei doi copii, din Lipia, erau în pericol întrucât soțul său devenise extrem de violent.

După apelul la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție format din doi agenți, pentru a verifica cele semnalate.

- Promo -

Astfel, la imobilul indicat a fost identificată apelanta, o femei, de 43 de ani și soțul acesteia, un bărbat de 49 de ani.

Bărbatul a continuat să fie agresiv și după sosirea polițiștilor. Acesta a început să-i lovească și pe polițiștii care încercau să îl imobilizeze.

“Prin utilizarea mijloacelor din dotare, cei doi polițiști l-au imobilizat pe agresor. În momentul intervenției pentru aplanarea conflictului, polițiștii au suferit leziuni la nivelul membrelor, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. În sprijin, la fața locului, au sosit imediat alte două echipaje de poliție, în vederea înlăturării oricărei stări de pericol”, a transmis IPJ Buzău.

Agresorul a fost imobiliat și condus la Poliție, fiind arestat ulterior pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ultraj.

Pe 1 Decembrie, imediat după terminarea paradei de pe Calea Eroilor, polițiștii buzoieni au decis să-și arate solidaritate față de cei doi colegi răniți în timpul intervenției de seara trecută.

În curtea IPJ Buzău, comandantul Inspectoratului de Poliție, alături de ceilalți polițiști, i-au aplaudat pe cei doi agenți și le-au mulțumit pentru modul în care își fac datoria.

Fii Reporter