VIDEO Poliția Locală a declarat război găștilor care tulbură liniștea la miezul nopții

O razie a polițiștilor locali în cartierele Buzăului, pentru identificarea găștilor de cartier, s-a soldat cu amenzi usturătoare. Peste 200 de persoane au fost legitimate și 48 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate, valoarea lor depășind suma de 7.000 de lei.

Buzoienii, din mai multe zone din municipiu, nemulțumiți de faptul că, mai ales în toiul nopții, liniștea le este tulburată de mai multe grupuri de tineri, au făcut numeroase sesizări Poliției Locale Buzău. Prin urmare, în weekend, polițiști locali din cadrul Direcției de Poliție Locală Buzău, Serviciul Ordine și Liniste Publică și Serviciul Circulație și Disciplină Rutieră au luat la verificat zonele identificate de către buzoieni ca fiind problematice.

Raziile au fost organizate în Parc CEC, Parc Prefectură, Cartier Micro 3, Cartier Micro14, Cartier Dorobanți I și II, Cart. Broșteni, str. Ion Băiesu, Bdul. Nicolae Bălcescu – Zona Bl. Camelia și Str. Spiru Haret.

În timpul acțiunii au fost depistate 12 grupuri de tineri. Peste 225 de persoane au fost legitimate și 48 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 7.320 lei. Acțiuni privind asigurarea liniştii şi ordinii publice, prevenirea şi combaterea fenomenelor contravenţionale şi infracţionale de orice natură vor continua și în următoarea perioadă.

Fii Reporter