VIDEO Pietonul accidentat grav la ieşirea din localitatea Spătaru a decedat la spital

Victima accidentată luni seara de un autoturism în localitatea Spătaru a murit azi noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău. În ciuda eforturilor făcute de către medici starea bărbatului s-a agravat iar accidentatul nu a mai putut fi salvat. Șoferul mașinii care l-a acroșat pe bărbatul de 51 de ani are 28 de ani și este din Băicoi, județul Prahova.

Potrivit medicilor buzoieni, bărbatul ar fi intrat de două ori în stop cardio respirator fiind de fiecare dată resucitat.”Prima dată i s-a repornit inima în timp ce se afla la terapie intensivă însă starea lui era deosebit de gravă iar tensiunea a scăzut dramatic. Cea de-a doua manevră de resuscitare a fost efectuată când pacientul era investigat la tomograf însă acesta nu a mai putut fi salvat din cauza leziunilor interne deosebit de severe” a mai spus medicul Angela Mazdrag.

În urma impactului puternic , victima a suferit leziuni toracice şi craniene grave. Bărbatul de 51 de ani fusese resuscitat şi la locul accidentului, fiind transportat apoi la Spitalul Județean de Urgenţă din Buzău. Urmează ca polițiștii să stabișească împrejurările în care s-a produs tragedia în cauză fiind deschis un dosar penal.

Fii Reporter