luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Petrecăreții „și-au rupt opinicile” pe muzica lui Nicu Paleru. Horă de poveste la Sărata Monteoru

VIDEO Petrecăreții „și-au rupt opinicile” pe muzica lui Nicu Paleru. Horă de poveste la Sărata Monteoru

Facebook
Twitter
Email

Distracție maximă duminică seara la Săarata Monteoru în cea de-a doua zi a megapetrecerii dedicată Centenarului Marii Uniri. Zeci de petrecăreți au dansat cu foc  sub privirile miilor de turiști care au participat la evenimentul organizat pe terenul de fotbal de la intrarea în stațiune. Oamenii s-a prins în horă pe muzica lui Nicu Paleru, care i-a uns la suflet pe cei  care s-au resfățat cu mititei, bere, vin și țuică din belșug.

Produsele tradiționale oferite de producători cu tradiție din zona Buzăului au alungat toate inhibițiile. Românii mari iubitori de muzciă și joc au încins o horă de poveste chiar în fața scenei. Zeci femei și bărbați, tineri dar și bătrâni au dansat pe ritmuri alerte cum numai în filme poți vedea.

Atmosfera a fost una de sărbătoare iar dansatorii au chiuit zeci de minute pe sârbe executate ca la carte de maestrul Paleru. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

În cele două zile de petrecere, turiștii s-au distrat la maxim. Pe lângă muzică, joc și voie bună, au putut vedea parade de costume populare, meșteri și dansatori populari, costume și masini de epocă, produse tradiționale, meșteșugari si produse artizanale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.