VIDEO Pericol la Poșta Câlnău. O cisternă plină cu motorină a intrat într-un TIR

Un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă cisternă plină cu motorină și un TIR s-a produs vineri, pe E85, în localitatea Poșta Câlnău. Un bărbat de 41 de ani, din Giurgiu, care conducea autocisterna din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, pe fondul nepăstrării distanței față de autovehiculul din față, a lovit un TIR cu marfă.

TIR-ul era condus de un cetățean turc, în vârstă de 47 de ani, care oprise pentru a acorda prioritate unui pieton ce traversa pe zebră.

La fața locului au fost direcționați și pompierii, întrucât din rezervorul uneia dintre mașini au fost scurgeri de combustibil. De asemenea, s-a solicitat intervenție pentru descarcerarea însă echipajul ISU ajuns la fața locului nu a mai intervenit, șoferul autocisternei ieșind, între timp, pe geamul lateral al mașinii.

În urma impactului, șoferul cisternei a fost rănit ușor, însă nu a ajuns la spital. Acesta a fost sancționat cu 4 puncte amendă și trei penalizare. Cabina cisternei a fost avariată în proporție de 80 la sută astfel că nu si a putut continua drumul.

Fii Reporter