miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Pericol de explozie, pe o șosea din Buzău. Un camion a lovit o stație de carburant

VIDEO Pericol de explozie, pe o șosea din Buzău. Un camion a lovit o stație de carburant

Facebook
Twitter
Email

A fost pericol de explozie, luni, atunci când un camion încărcat cu cereale a lovit o stație de carburant, pe DN1B, în zona localității buzoiene Merei. în urma unei coliziuni cu un autoturisM, vehiculul de mare tonaj a ricoșat în benzinărie, apoi s-a răsturnat pe carosabil. Toată încărcătura de cereale din autocamion s-a împrăștiat pe carosabil.

În coliziune au fost implicate un autoturism condus pe DJ203 G către intersecția cu DN1B de un bărbat de 77 de ani, din București, și un autocamion de mare tonaj, condus pe drumul prioritar de un șofer de 57 ani, din Ialomița.

După impactul cu autoturismul, camionul a intrat într-un container prevăzut cu pompe pentru benzină și motorină, după care s-a răsturnat pe carosabil, împrăștiind tone de porumb pe șosea. O bucată metalică din stația de carburant a rămas lipită pe cabina mașinii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Pentru a evita o explozie, curentul electric a fost oprit și mai multe echipaje de pompieri au supravegheat zona.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La acest moment traficul încă se desfășoară pe rute alternative, dirijat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.