vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Percheziţii la braconieri din Buzău. Iată ce au găsit poliţiştii

VIDEO Percheziţii la braconieri din Buzău. Iată ce au găsit poliţiştii

Facebook
Twitter
Email
Peste 110 kg de carne de vânat au fost descoperite de poliţiştii din Buzău, în urma a 13 percheziţii efectuate, în această dimineaţă, la persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Un număr de 70 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma percheziţiilor, au fost descoperite 108 kilograme de carne, posibil de mistreţ şi 5,2 kilograme de carne, posibil de căprior.
 
De asemenea, au fost constatate patru infracţiuni, una pentru braconaj cinegetic şi trei privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, persoanele în cauză având alte muniţii decât cele pentru care erau autorizate. 
 
Poliţiştii au depistat două persoane care se întorceau din fondul de vânătoare, în maşina acestora fiind descoperite o armă de vânătoare şi muniţie, ce au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
 
Cele 13 persoane vizate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri.
 
De asemenea, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, dintre care trei la Legea nr. 407/2006 – Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.
 
Alte şapte sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, fiind luată şi măsura complementară de anulare a dreptului de deţinere, port şi folosire arme şi muniţii.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.