luni, 4 martie, 2024

VIDEO Pensionar accidentat după ce a ieșit în grabă dintr-o farmacie din Centru

VIDEO Pensionar accidentat după ce a ieșit în grabă dintr-o farmacie din Centru

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 69 de ani a ajuns la spital după ce a suferit un traumatism în zona cervicală, în urma unui accident de circulație. În timp ce traversa prin loc nepermis, bărbatul a fost lovit de o mașină condusă de șofer începător.

Evenimentul a avut loc, marți, în centrul municipiului Buzău, lângă Hotel Pietroasa. Un pieton care traversa prin loc nepermis a fost lovit de un autoturism.

Martorii au declarat că bărbatul tocmai ieșise din farmacie și a vrut să traverseze în grabă strada.

Victima a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Acesta a suferit răni la coloana cervicală însă este în afara oricărui pericol, spun reprezentanții Spitalului Județean.

”Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Tudor Vladimirescu către strada Ion Băieșu, un șofer de 18 de ani, din Buzău, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 69 de ani, din Merei, ce ar fi traversat strada prin loc nepermis”, transmite IPJ Buzău.

Șoferul implicat în accidentul rutier a declarat că circula regulamentar iar pietonul a sărit în fața mașinii încercând să treacă strada fără să se asigure.

În urma accidentului din centrul Buzăului, poliția a deschis dosar penal pentru lovire din culpă însă cel mai probabil șoferul nu va răspunde penal.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.