VIDEO Pedofilul care a îngrozit un tătic, în Parcul Tineretului: „E liber să atace din nou după ce a hărțuit două fetițe!”

Un tânăr, tatăl unei fetițe de 5 ani, a avut în urmă cu câteva zile o experiență șocantă într-unul din cele mai mari parcuri din Buzău.

Acesta povestește că a surprins un bătrân chiar în momentul în care pipăia două fetițe aflate pe una din aleile din Parcul Tineretului, scrie Informația Buzăului.

Revoltat de ce vede, bărbatul a declarat că a sărit imediat să apere cei doi copii, între el și individul dubios, trecut de 60 de ani, iscându-se o adevărată luptă.

Martore la această scenă șocantă au fost și două tinere, de 19 și 20 de ani, vânzătoare la un chioșc care au povestit la rândul lor că ar fi fost hărțuite sexual de același individ.

Bărbatul care l-a înfruntat pe pedofil a declarat că periplul prădătorului sexual nu s-a terminat după ce a fost chemată poliția, agresorul fiind lăsat în libertate.

După cazul Caracal și cel al pedofilului olandez care a ucis o fetiță după ce a violat-o, buzoienii spun că se simt și ei într-o nesiguranță totală atunci când ies pe stradă.

Cel mai șocant caz petrecut la Buzău în ultimii ani este cel al violatorului din Crâng care a agresat o femeie în miezul zilei chiar lângă un loc de joacă, după ce a amenințat-o cu un cuțit.

Violatorul a fost prins în timp record de oamenii legii, care ulterior au stabilit că infractorul fusese liberat din penitenciar în aceeași zi în care s-a produs agresiunea.

Fii Reporter