miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Pavel Abraham, avocatul interlopului Bercea Mondial, şi-a parcat bolidul pe locul persoanelor cu handicap

VIDEO Pavel Abraham, avocatul interlopului Bercea Mondial, şi-a parcat bolidul pe locul persoanelor cu handicap

Facebook
Twitter
Email

Poliția Locală din Buzău a efectuat, astăzi, o razie de proporții în centrul oraşului, pentru a descuraja parcarea autoturismelor pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Oamenii legii au pândit timp de aproape cinci ore un şofer tupeist care îşi parcase maşina chiar pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.

Surpriza a venit după ce au descoperit că autoturismul parcat pe loc interzis îi aparține chiar fostului chestor de poliţie, avocatul Pavel Abraham, care a şi fost sancționat de oamenii legii cu 750 de lei.

Potrivit unor martori, Pavel Abraham şi-ar fi permis chiar să-i ia peste picior pe poliţiştii locali, motivând că ar fi parcat în loc interzis pentru că a fost nevoit să reprezinte un client important la Tribunalul din Buzău.

Întrebat despre cine este vorba fostul polițist a spus în băşcălie că l-ar fi reprezentat în instanţă pe fostul preşedinte Traian Băsescu.

Pavel Abraham este avocatul familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în procesul cu Mircea Băsescu, fratele fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.