luni, 26 februarie, 2024

VIDEO Patru maşini avariate şi un şofer rănit grav în urma unui accident produs pe DN1B

VIDEO Patru maşini avariate şi un şofer rănit grav în urma unui accident produs pe DN1B

Facebook
Twitter
Email

Patru autovehicule avariate și un șofer rănit la cap: acesta este bilanțul a două evenimente rutiere produse azi-noapte pe drumul național care leagă Buzăul de Ploiești. Accidentele s-au produs la câteva minute, unul după celălalt, și la o distanță de numai câțiva metri. Polițiștii au aflat că cele două evenimente rutiere au avut legătură între ele. Primul accident s-a produs în jurul orei 22.00, aproape de Popasul Merei. O familie de rromi care se întorcea acasă, în Buzău, de la un târg din Prahova, era cât pe ce să piară, după ce Loganul în care circulau a fost acroșată de un TIR aflat pe contrasens. Ocupanții mașinii spun că șoferul a tras de volan pentru a feri un biciclist care abia își ținea echilibrul în mers.

La scut timp după tamponarea Loganului cu TIR-ul, un alt accident s-a produs la aproximativ zece metri distanță. Un Matiz, condus de un localnic din Merei, a intrat cu viteză într-o autodubă, al cărei șofer oprise pentru a le oferi ajutor celor implicați în tamponare.

„Deplasându-ne la fața locului, am constatat că sunt patru autoturisme avariate. După efectuarea cercetărilor, am stabilit că un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o tamponare, moment în care un alt autoturism a oprit în zona tamponării. În momentul acela, un autoturism care venea dinspre Ploiești a intrat în spatele autodubei” a declarat inspectorul Cosmin Ichim de la Poliția Rutieră din Buzău.

Cel de-al doilea accident s-a soldat cu rănirea gravă, în zona capului, a șoferului din Matiz. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă din Buzău. De asemenea, doi copii care se aflau în dubă în momentul impactului au tras o sperietură zdravănă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.