sâmbătă, 13 iulie, 2024

VIDEO Panică într-un bloc de pe strada Viitorului, din cauza unui incendiu

VIDEO Panică într-un bloc de pe strada Viitorului, din cauza unui incendiu

Facebook
Twitter
Email

Un incendiu a avut loc joi după-amiază într-un apartament de la ultimul etaj al blocului 38 A de pe strada Viitorului, municipiului Buzău. Un vecin a sunat la 112 după ce a observat fumul degajat din locuință.

La fața locului au intervenit trei mașini de pompieri, care au spart ușa apartamentului. Din fericire, nu se afla nimeni în interior, iar pompierii au reușit să stingă incendiul în timp util.

Potrivit pompierilor, focul ar fi pornit de la un frigider. Proprietarii apartamentului, un cuplu de vârstnici, au fost identificați ca fiind un dascăl și o lumânăreasă la biserica Sf. Georghe de pe strada Patriei.

Aceștia au ajuns acasă în timpul intervenției pompierilor și au fost informați despre cele întâmplate.

Pompierii au acționat cu rapiditate și profesionalism, reușind să limiteze pagubele și să evite o tragedie. Autoritățile locale fac un apel către toți cetățenii să fie atenți la sursele de incendiu din propriile locuințe și să ia măsuri de precauție pentru a preveni astfel de situații neplăcute.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.