vineri, 10 mai, 2024

VIDEO Pacienți evacuați din Urgențele spitalului județean Buzău, din cauza unor degajări de fum

VIDEO Pacienți evacuați din Urgențele spitalului județean Buzău, din cauza unor degajări de fum

Facebook
Twitter
Email

A fost panică, vineri după-amiază, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Un apel la 112 a anunțat producerea unui incendiu la nivelul Unității de Primiri Urgențe. S-a aflat ulterior că o defecțiune apărută la instalația de oxigen a dus la degajări mari de fum.

Imediat, la fața locului au fost trimise mai multe autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău. Pompierii au ajuns rapid la spital. Au evacuat 18 persoane persoane și au stabilit că, din fericire, incendiul nu se confirmă.

Cadrele medicale au reacționat prompt și au dispus evacuarea unității de urgență. Oamenilor li s-a explicat că este o problemă la instalația de oxigen, astfel că trebuie să se îndepărteze de zona Unității de Primire Urgențe (UPU) cât mai repede.

Ulterior, medicii secției UPU au trecut la trierea pacienților care veneau cu ambulanțele la spital și direcționarea acestora către zonele în care erau preluați de reprezentanții spitalului. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.â

Persoanele care se aflau în incinta UPU Buzău în momentul în care a fost sesizată problema la instalația de oxigen povestesc cum s-a întâmplat totul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.