VIDEO Ofițer MApN, pus la pământ și încătușat de agenți de poliție. Află motivul

Scandal pe Bulevardul Gării din municipiul Buzău. Un ofițer MapN a fost încătușat de polițiști și dus la secție, după ce a făcut scandal în Berăria de lângă Colegiul Hasdeu. După ce a primit amendă, bărbatul a revenit în restaurant.

La miezul nopții, în timp ce se afla în local, bărbatul a început să se manifeste violent iar personalul restaurantului a chemat securitatea.

Agenții firmei de pază l-au condus afară pe individul recalcitrant. Nu a durat mult până ca acesta să se dezlănțuie, polițiștii sosiți la intervenție văzându-se nevoiți să-i pună cătușele scandalagiului.

Unii martori spun că acesta striga să cheme Poliția Militară, fiindcă el e ofițer superior.
Pe imaginile filmate de un trecător se vede cum bărbatul înjură un om al legii și încearcă să îl lovească, în timp ce polițiștii se luptă să îl încătușeze. Într-un final, acesta este imobilizat, urcat în dubă și dus la secție.

Potrivit reporterbuzoian.ro, bărbatul are 40 de ani și este maior la o unitate militară din Buzău.

El scăpat doar cu o amendă de 400 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit IPJ Buzău. După aproximativ jumătate de oră, bărbatul s-a întors în local ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI