VIDEO Obiect luminos straniu, deasupra unui sat de lângă Buzău. ”Se mărea și parcă se rupea ceva din el”

Un punct luminos straniu a fost observat în noaptea de joi spre vineri, deasupra unor localități aflate în apropierea drumului european E85, la sud de municipiul Buzău. Cetățeanul care a filmat apariția în miez de noapte spune că obiectul a stat nemișcat mai bine de două minute.

Marian, un localnic din comuna Smeeni, ne-a trimis la redacție o filmare de peste două minute care surprinde un punct luminos aflat mult deasupra unei localități.

Bărbatul spune că obiectul strălucitor, cu o nuanță roșiatică, se afla pe direcția Gherăseni și Costești.

”Pe la 2 și un sfert m-am trezit să merg la bucătărie ca să beau apă. Am gemulețul exact spre Gherăseni și când am văzut lumina aia m-am dus să o trezesc și pe soția mea. I-am zis, măi, ce o fi aia, după care a început să filmeze. Eu nu am văzut niciodată așa ceva”, mărturisește Marian.

Bărbatul din Smeeni spune că nu mai văzuse niciodată o lumină asemănătoare, care avea o nuanță roșiatică, și care părea că își schimbă forma.

”Mi-a captat atenția pentru că era ciudat. Cu ochiul liber am văzut așa: se mărea, apoi parcă se rupea ceva din el. Pe urmă se închidea de tot, pe urmă iar se lumina. Nu știu ce o fi fost”, ne-a spus Marian.

Buzoianul care a filmat obiectul luminos precizează că pe acea direcție nu există stâlpi de telecomunicații sau eoliene cu balize luminoase în vârf.

De asemenea, exclude că ar fi văzut, de fapt, luna sau alt corp ceresc, întrucât punctul luminos avea o formă și nuanță neobișnuite și a dispărut definitiv.