miercuri, 12 iunie, 2024

VIDEO O tânără din Buzău a scandalizat toată Italia: „Alina a escrocat un bătrân din Roma cu 300 de mii de euro”

VIDEO O tânără din Buzău a scandalizat toată Italia: „Alina a escrocat un bătrân din Roma cu 300 de mii de euro”

Facebook
Twitter
Email

O tânără de 24 de ani din județul Buzău a scandalizat presa din Italia după ce a primit sume imense de bani de la un bâtrân de 82 de ani din Roma. Femeia a reușit să-l convingă pe bătrân că este fiica lui nelegitimă, primind de la bărbat peste 300 de mii de euro în ultimii 6 ani.

Povestea incredibilă a fost descoperită întâmplător de un grup de jurnaliști de la Mediaset, din cadrul trustului de presă controlat de magnatul Silvio Berlusconi.

Filippo Roma și Marco Occhipint au supravegheat timp de mai multe zile activitatea unui bătrân care cerșea zilnic cu un carton agățat de gât, așezat într-un cărucior pentru invalizi, în fața unui supermarket din Roma.

Luat la întrebări bătrânul a început să plângă și să le povestească reporterilor că este nevoit să întindă măna pentru a-și salva fiica nelegitimă din România.

Video ancheta din Italia:

 

Aceasta avea nevoie disperată de 50 de mii de euro pentru un transplant de inimă.

În cursul anchetei jurnalistice s-a stabilit că în ultimii 6 ani bătrânul fusese spoliat de 300 de mii de euro de o presupusă fiică nelegitimă pe care acesta o avea în România.

Nimeni nu știe cum Alina C. din Buzău a reușit să-l convingă pe bărbat că este tatăl natural al buzoiencei.

După aflarea veștii, bărbatul care este bolnav de demență senilă, și-a luat în serios rolul de ” tată” fiind convins să făcă rapid rost de bani și să- trimită fiicei de la Buzău.

După ce și-a epuizat toate veniturile, bătrânul a fost convins să meargă la cerșit întrucât fiica din România avea nevoie urgentă și de un transplant de inimă. „Fiica nelegitimă” de la Buzău i-a transmos că dacă nu plătește operația va merge la închisoare.

Operația costa 50 de mii de euro iar bătrânul a fost convins de un membru al familiei să vadă situația „disperată” a fiicei printr-un video apel.

Povestea a fost spusă cu lacrimi în ochi de Umberto, bătrănul care cerșește zilnic pentru a strânge bani pentru „operația fiicei”

Pentru a fi cât mai convingătoare „fiica nelegitimă” a lăsat și un număr din România de la Institutul National de Transplant, o instituție inventată de escroci.

Jurnaliștii italieni au luat legătura prin apel video cu Alina C, fiica nelegitimă de la Buzău, dar și cu așa zisul reprezentant al Institutului de transplant.

Apoi au descoperit postări ale acesteia pe Tik Tok, dar și capturi video care l-au convins pe bătrân că a suferit deja o operație pe cord deschis. De fapt femeia își desenase cu un marker urmele unei așa zise operații.

După ce Filippo Roma și Marco Occhipint și-au dat seama că au de-a face cu o escrocherie de proporții au hotărât să meargă pe urmele Alinei, chiar la Buzău. Jurnaliștii italieni au găsit-o pe Alina într-un sătuc lângă Buzău.

Femeia a început o conversatie în italiană, limbă pe care a dovedit că o cunoaște la perfecție.

La fel l-a recunoscut și pe Fillipo Roma cu care purtase deja o discuție din locuința bătrănului escrocat.

În primă fază a negat totul apoi a recunoscut că ar fi primit bani din Italia insă a precizat că nu a furat nimic de la nimeni.

Filippo Roma, Marco Occhipint și Rocco Xavi au rugat-o pe Alina să povestească cum a luat banii bătrănului insă aceasta a precizat că nu are nicio legătură cu acest caz.

Presa din Italia a precizat că pe numele buzoiencei a fost deschisă deja o anchetă pentru escrocherie, dosarul fiind în curs de investigare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.