VIDEO O tânără a murit iar fiica ei a fost grav rănită într-un accident produs la Maxenu, într-o zonă periculoasă

Mamă și fiică, implicate într-un grav accident rutier, din care numai copilul a scăpat cu viață. Șoferița de 35 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară și a nimerit într-un copac. Locul este marcat cu o troiță și câteva cruci, dovadă că a luat multe vieți până acum.

Șoferița de 35 de ani și fiica ei de 7 anișori se deplasau dinspre Smeeni către municipiul Buzău, pe DJ 203 D. Inexplicabil, tânăra a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a făcut colac în jurul pomului. A fost nevoie de un echipaj de la Descarcerare pentru a scoate trupul femeii dintre fiare.

Când a fost scoasă din mașină, fetița era conștientă. Ea fost fost preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Spitalul Județean. Mama ei mai avea încă semne vitale iar salvatorii au încercat să o readucă la viață. Manevrele au fost însă zadarnice. Polițiștii spun că tragedia s-a produs din cauza neadaptării vitezei în curbă.

  • Daniela Dedu a lăsat în urma sa o fată și un băiețeldaniela

Copacul în care astăzi a murit tânăra de 35 de ani parcă este blestemat. O cruce pe care a lovit-o cu mașina și o troiță ridicată în memoria unui cuplu care a pierit în același mod demonstrează că multe vieți au pierit în această curbă aflată pe raza satului Maxenu.

Polițiștii au început o anchetă. Din primele cercetări reiese că fetița se afla pe bancheta din spate și de aceea a scăpat cu viață.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI