duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO O pensiune de pe DN 10, plină cu turiști, a ars ca o torță în această dimineață

VIDEO O pensiune de pe DN 10, plină cu turiști, a ars ca o torță în această dimineață

Facebook
Twitter
Email

Incendiu puternic în această dimineaţă în judeţul Buzău. O pensiune în care erau cazate 12 persoane a fost cuprinsă de flăcări și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Flăcările au mistuit mansarda și etajul clădirii precum și restaurantul de la parter. Clienții au fost evacuați de către proprietarul pensiunii. Pompierii urmează să afle cauza incendiului.

Fumul gros şi flăcările au cuprins în doar câteva minute tot parterul şi etajul. Cei cazați în pensiunea de lângă DN 10 au trecut printr-un adevărat coșmar.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă. Într-o primă fază, ei au evacuat buteliile cu gaz din bucătăria restaurantului.

Pensiunea este construită pe structură de lemn ceea ce a favorizat extinderea flăcărilor la întreaga clădire.

Intervenţia a fost extrem de dificilă şi din cauza lipsei hidranţilor, în zonă nefiind rețea de apă. Pentru a se realimenta, autospecialelele de pompieri au fost nevoite să parcurgă aproape 5 kilometri distanţă.

Traficul pe DN 10 unde se află pensiunea a fost dirijat de poliţişti pentru că maşinile de intervenţie au ocupat sensul de mers catre Braşov.

Patronul pensiunii „Umbra Lupului” de la Ciuta nu avea cladirea asigurată. Subînchiriase afacerea unor constănțeni care, de curând, renovaseră și reușiseră să dea o altă față clădirii, mai primitoare și mai atractivă pentru turiști.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.