joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO O femeie din Sărata Monteoru a murit arsă de vie din cauza unei țigări

VIDEO O femeie din Sărata Monteoru a murit arsă de vie din cauza unei țigări

Facebook
Twitter
Email

Sfârșit cumplit pentru femeie de 52 de ani. A murit arsă de vie în propriul pat din cauza unei țigări. Locuia într-un apartament din stațiunea Sărată Monteoru împreună cu mama ei de 73 de ani.

Vecinii spun ca joi seară din apartamentul celor două ieșea fum. Când au intrat în casă au găsit-o pe bătrână aproape inconștiență, intoxicata cu fum iar pe fiica ei carbonizata în pat.

Rudele celor două spun că victima se deplasa foarte greu din cauza unei pareze dar și pentru că nu vedea prea bine. Bătrână a fost preluată de ambulanta și transportata la spitalul județean unde a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o ancheta pentru a stabili cauza exacta a incendiului care a dus la decesul femeii de 51 de ani. Din primele verificări rezultă că incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă care a intrat în contact cu un material inflamabil.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.