vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO O familie cu doi copii, din Stâlpu, a rămas pe drumuri, din cauza unui incendiu

VIDEO O familie cu doi copii, din Stâlpu, a rămas pe drumuri, din cauza unui incendiu

Facebook
Twitter
Email

Pompierii buzoieni au fost solicitați, joi, în comuna Stâlpu, să intervină pentru stingerea unei case cuprinse de flăcări. Incendiul a izbucnit în podul casei iar apelul la 112 a fost făcut după ce câțiva localnici au observat fumul care ieșea pe sub streașină.

Două autospeciale de stingere din Buzău și una de la stația Pietroasele au fost trimise la Stâlpu, împreună cu o ambulanță SMURD. Intervenția pompierilor a fost rapidă, astfel că incendiul a fost localizat înainte să se extindă mai jos de acoperiș.

Potrivit unor surse prezente la intervenție, flăcările au pornit în pod, de la coșul de fum în jurul căruia erau depozitate haine vechi. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale care urmează să fie evaluate de pompieri.

Un bătrân, care este proprietarul casei, fiul, nora și cei doi nepoți, care locuiesc în aceeași gospodărie, trebuie să-și caute locuință temporară până la refacerea acoperișului. Primarul comunei Stâlpu spune că va propune în consiliul local o sumă necesară refacerii urgente a casei însă, din păcate, nu dispune de locuințe sociale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.