joi, 22 februarie, 2024

VIDEO O duhoare a dat peste cap programul APIA Buzău

VIDEO O duhoare a dat peste cap programul APIA Buzău

Facebook
Twitter
Email

O aripă a sediului APIA Buzău a fost evacuată în această dimineață, din cauza unui miros suspect sesizat de angajați. Conducerea agenției de plăți a dispus suspendarea activității în birourile invadate de miros, iar unei părți din personal i-a dat liber. Incidentul a dat peste cap ritmul de lucru cu publicul, astfel că în fața birourilor fermierii au fost nevoiți să aștepte mai mult decât în alte dăți pentru a-și depune dosarele de subvenții.

Toți cei 40 de angajați din birourile unde sunt prelucrate dosarele aduse de fermieri s-au plâns conducerii de mirosul înțepător care le-a stricat atmosfera.
”Pe la ora 9 și jumătate, unii colegi au acuzat existența unui miros înțepător, i-am transmis proprietarului clădirii să aducă un specialist ca să vedem dacă într-adevăr depistăm că ar fi prezente în atmosferă substanțe care ar fi putut să fie periculoase”, a declarat Claudia Stelea, director APIA Buzău.

Directoarea APIA a decis evacuarea birourilor, pentru aerisire, și i-a pus pe angajați să aleagă dacă rămân în alte birouri ori pleacă acasă. Jumătate dintre ei au ales să își ia liber.O parte din angajați care au ieșit din birouri au optat să își ia zi liberă, pentru că în ultimele zile noi am stat mult mai mult la serviciu și putem spune că am compensat”, a precizat Claudia Stelea, director APIA Buzău.

Incidentul a dat peste cap programul cu publicul al Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură Buzău, fermierii fiiind nevoiți să aștepte multe ore în fața birourilor.

Filiala APIA Buzău funcționează într-o clădire care a aparținut fostei Întreprinderi de Legume și Fructe, în care pe vremuri erau depozitate vopseluri și alte substanțe chimice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.