miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un șofer lovește un biciclist minor, după care pleacă

VIDEO O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un șofer lovește un biciclist minor, după care pleacă

Facebook
Twitter
Email
Un băiat de 8 ani, din Buzău, care se plimba cu bicicleta pe trotuar, a fost lovit de un autoturism care ieșea din curtea unei spălătorii. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere iar înregistrarea i-a ajutat pe polițiști să dea de șoferul neatent, care părăsise locul accidentului. 

Pe înregistrare se observă cum șoferul, un tânăr de 30 de ani, nu s-a asigurat deloc la ieșirea din curte. Copilul trântit pe astfalt s-a ridicat după câteva secunde, apoi șoferul a coborât din autoturism și a schimbat câteva cuvinte cu victima sa. 
 
Deși a văzut că băiatul sângerează, a decis să urce la volan și să fugă de la locul accidentului. Copilul, care avea mai multe julituri în zona feței și la mâna stângă, a fost transportat cu o ambulanță la spital, însă nu a rămas internat. 
 
Șoferul a fost prins după ce polițiștii i-au identificat autoturismul cu ajutorul imaginilor suprinse de camera de supraveghere. A rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.