VIDEO Noapte însângerată pe șoselele din județul Buzău. Un om a murit iar alte două persoane au ajuns la spital

Două persoane au fost rănite iar patru autoturisme au fost avariate, azi noapte, în urma unui accident produs pe drumul european E85, pe raza localității buzoiene Spătaru. Toate mașinile mergeau dinspre București spre Buzău iar carambolul s-a produs în momentul în care primul dintre autoturisme a încercat să vireze. Tot în Buzău, un pieton a fost lovit mortal de un TIR, în dreptul popasului Merei. Accidentul a avut loc după ora 22.30, la opt kilometri de municipiul Buzău. În momentul în care șoferul unui autoturism Logan a încercat să vireze la stânga pentru a intra pe un drum lateral, a fost lovit de un autoturism Renault care circula în spatele său. Imediat, un alt autoturism Renault s-a oprit brusc lângă cele două mașini însă un al patrulea vehicul, o camionetă, a intrat în aceasta și a proiectat-o în mașinile din față.

În urma accidentului, toate cele patru mașini au suferit avarii iar două persoane, mamă și fiică, au fost rănite și transportate la spital cu contuzii superficiale.

Într-un alt accident, produs pe raza județului Buzău, un bărbat și-a pierdut azi-noapte viața după ce a fost lovit de un TIR care circula pe drumul național 1 B, Buzău – Ploiești. Pietonul se afla pe marginea drumului, în dreptul Popasului Merei.

Fii Reporter