VIDEO Muzeul Calului, în complexul Marghiloman, printre proiectele edilului Constantin Toma

Printr-un nou filmuleț postat pe Facebook, primarul Buzăului anunță o listă cu investițiile prioritare în 2017, care cuprinde printre altele proiecte precum realizarea unui muzeu al calului, în parcul Marghiloman, extinderea parcului Crâng, cumpărarea de autobuze și implementarea unei platforme electronice de management educațional în școli.

Pe lista cu promisiuni ale primarului Toma, expuse în filmuleț, se numără reabilitarea a 53 de străzi care nu au avut niciodată asfalt, modernizarea intrării în oraș dinspre Ploiești, cumpărarea a 15 autobuze second-hand, sau implementarea unei platforme eletronice de management educațional în școli.

Pe listă se mai află reabilitarea clădirii Colegiului Național „Mihai Eminescu”, „conectarea” celor trei mari parcuri din Buzău printr-un inel verde, înființarea unor cluburi pentru seniori, a unor spații de relaxare și agrement pentru tinerii din Buzău și nu numai.

Dezvoltarea orașului va intra în linie dreaptă odată cu aprobarea bugetului pe 2017, care va fi pus în dezbatere în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal programată pe 28 martie.

Fii Reporter