VIDEO Moş Crăciun şi Crăciuniţele fac senzaţie la Sărata Monteoru

Cei care au ales să petreacă sfintele sărbători de Crăciun în staţiunea Sărata Monteoru din Buzău au avut parte, zilele acestea, de o distracţie pe cinste. Primii turişti care au ajuns în staţiune au fost primţi ireproşabil la singurul centru SPA din Moneteoru, Cazino. În acest an Moşul şi-a luat inima-n dinţi şi ajutat de Crăciuniţe a poposit chiar la piscină.

Turiştii care au preferat confortul de la piscină sau jacuzzi au dat nas în nas cu alaiul moşului. Bătrânelul şi-a lăsat sacul din spinare şi a arătat că poate să ţină pasul cu mai tinerele ajutoare care au dansat pe colinde célèbre.

Crăciuniţele s-au pregătit pentru dans în sala de fitness şi s-au făcut frumoase la sala de masaj apoi într-un aparat special de relaxare.

Stațiunea Sărata Monteoru era până acum celebră în toată ţara doar pentru izvoarele  folosite în tratarea afecţiunilor aparatului locomotor. După inaugurarea complexului SPA Cazino, staţiunea a devenit o destinaţie căutată de cei care doresc să beneficieze de relaxare totală.

Fii Reporter