miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Moș Crăciun a ajuns la copiii sărmani, însoțit de echipaje de poliție

VIDEO Moș Crăciun a ajuns la copiii sărmani, însoțit de echipaje de poliție

Facebook
Twitter
Email

Copiii cuminți primesc întotdeauna daruri de la Moș Craciun! O știu și polițistii din Buzău, care, în Ajunul Crăciunului, au mers la mai multe familii nevoiașe, ai căror copiii au rezultate bune la învățătură. Cadourile oferite celor mici au fost achiziționate din donațiile făcute de polițiști.

Polițiștii buzoieni s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun și au dăruit alimente, dulciuri și fructe copiilor din familii cu posibilități financiare reduse. Oamenii legii au mers din casă în casă, alături de Moș Crăciun, și le-au făcut celor mici surprize la care nu se așteptau. Prima oprire a fost în cartierul Mihai Viteazu, la o familie cu opt copii. Întâlnirea micuților cu Moș Crăciun a fost una de neuitat!

Moş Crăciun, ajutat de poliţisti, au mers și la alte familii cu mulți copii și care trăiec la limita supraviețuirii. În total, 41 de familii din județ au fost vizitate de Moș Crăciun polițist. Toate darurile oferite în această perioadă copiilor din familii nevoiașe au fost cumpărate din donațiile făcute de polițiști.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură