vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO Momentul șocant în care un taxi spulberă o mamă cu doi copii

VIDEO Momentul șocant în care un taxi spulberă o mamă cu doi copii

Facebook
Twitter
Email

Imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în apropierea trecerii de pietoni pe care o mamă și doi copii au fost spulberați de o mașină.

Pe imagini se vede cum femeia de 27 de ani, care avea un copil de mână și pe celălalt în brațe, este aproape de mijlocul trecerii. Un taxi care se apropia cu viteză i-a lovit în plin pe cei trei.

Potrivit Poliției, autoturismul condus pe Bulevardul Stadionului dinspre strada Simila către Parcul Crâng, de către un șofer în vârstă de 36 de ani, din Buzău, a surprins și a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Persoanele rănite, o femeie de 27 de ani și doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

,,În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

În irma evenimentului rutier, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1, și o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului și feței. Toți pacienții sunt stabili hemodinamic și respirator, conștienți, cooperanți, în curs de investigatii.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.