miercuri, 12 iunie, 2024

VIDEO Momentul în care o tânără este călcată de un TIR, la Râmnicu Sărat. Femeia a supraviețuit miraculos

VIDEO Momentul în care o tânără este călcată de un TIR, la Râmnicu Sărat. Femeia a supraviețuit miraculos

Facebook
Twitter
Email

O tânără din județul Buzău a scăpat miraculos fără nicio zgârietură, după ce a ajuns sub roțile unui TIR. A salvat-o instinctul de a se întinde imediat, cât mai lipit de asfalt, în momentul în care a simțit că ajunge sub cabina mașinii.

Camionagiul a frânat după ce fost claxonat de ceilalți șoferi din trafic, iar victima a avut șansa să iasă de sub roți. Incidentul, greu de privit, a avut loc în Râmnicu Sărat, pe un tronson al drumului european E85 care traversează orașul.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia dispare brusc sub cabina TIR-ului, după care șoferul frânează. Se observă apoi cum victima se strecoară printre roțile mașinii și iese pe propriile picioare, fără să dea vreun semn că a fost rănită.

Tânăra dă să se îndepărteze, apoi revine și se ceartă cu un șofer martor la incident, care a început să gesticuleze, în timp ce alt martor ocular vine spre ei și își face cruce.

Șoferul neatent, un sucevean de 34 de ani, a fost sancționat contravențional și s-a ales cu suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile.

Victima întâmplării terifiante este o profesoară de 29 de ani. Le-a declarat polițiștilor că, din instinct, s-a aruncat pe burtă și a stat cât mai lipită de asfalt. Femeia se afla cu familia la cumpărături și lăsase copilul în grija mamei ei, în mașina personală, chiar cu câteva minute înainte să traverseze strada.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.