luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Momentul impactului dintre un motociclist și un Cielo, surprins de o cameră de supraveghere

VIDEO Momentul impactului dintre un motociclist și un Cielo, surprins de o cameră de supraveghere

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulație produs marți, pe DN 10, la ieșirea din Vernești, s-a soldat cu rănirea unui motociclist de 28 de ani și a iubitei sale, de 21 de ani. Evenimentul s-a produs în momentul în care un autoturism a virat la stânga, fără ca șoferul să acorde prioritate de trecere motocicletei. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

În coliziunea care s-a produs în fața unui parc auto de la intrarea în Vernești a fost implicat autoturismul Cielo al Primăriei Pârscov, în care se aflau șoferul Primăriei, Marcel Neagu, și secretarul comunei, Neculai Calen.

Autoturismul se deplasa de la Buzău către Vernești, a virat la stânga spre intrarea în parcul auto, fără ca șoferul să observe că din față se apropia motocicleta condusă de un bucureștean de 28 de ani, în spatele căruia se afla iubita acestuia, de 21 de ani, din Unguriu.

Din impact, cei doi sunt aruncați de pe motocicletă. Tânăra a rămas întinsă până la sosirea ambulanței, în timp ce bărbatul a reușit imediat să se ridice. Amândoi au fost transportați la spital cu răni, în stare mai gravă fiind tânăra, care a suferit leziuni la coloana vertebrală. Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.