luni, 11 decembrie, 2023

VIDEO Momentul coliziunii din care un camion a ricoșat într-o stație de carburant apoi s-a răsturnat, în Buzău la Popasul Merei

VIDEO Momentul coliziunii din care un camion a ricoșat într-o stație de carburant apoi s-a răsturnat, în Buzău la Popasul Merei

Facebook
Twitter
Email

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un camion încărcat cu cereale a intrat în coliziune cu un autoturism care i-a ieșit în față de pe un drum județean. După impact, vehiculul de mare tonaj a lovit o stație de carburant, apoi s-a răsturnat.

Accidentul soldat cu rănirea unei persoane s-a produs, luni, pe DN1B, în zona localității buzoiene Merei. Toată încărcătura de cereale din autocamion s-a împrăștiat pe carosabil.

În coliziune au fost implicate un autoturism condus pe DJ203 G către intersecția cu DN1B de un bărbat de 77 de ani, din București, și un autocamion de mare tonaj, condus pe drumul prioritar de un șofer de 57 ani, din Ialomița.

După impactul cu autoturismul, camionul a intrat într-un container prevăzut cu pompe pentru benzină și motorină, după care s-a răsturnat pe carosabil, împrăștiind tone de porumb pe șosea. O bucată metalică din stația de carburant a rămas lipită pe cabina mașinii.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. Pentru a evita o explozie, curentul electric a fost oprit și mai multe echipaje de pompieri au supravegheat zona.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.