luni, 20 mai, 2024

VIDEO Momentul când o elevă din Smeeni este accidentată pe zebră, de un șofer imprudent. Colega ei a scăpat ca prin minune

VIDEO Momentul când o elevă din Smeeni este accidentată pe zebră, de un șofer imprudent. Colega ei a scăpat ca prin minune

Facebook
Twitter
Email

Două eleve de 13 ani din Smeeni au fost la un pas de moarte, după ce ùn șofer imprudent nu le-a acordat prioritate la o trecere de pietoni aflată lângă școala din localitate. Una dintre fete a ajuns la spital cu un traumatism la un picior.

Pe maginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum cele două fete încearcă să traverseze regulamentar pe la trecerea de pietoni de lângă unitatea școlară.

La un moment dat un șofer neatent nu reușește să frâneze la timp, una dintre copile fiind proiectată direct pe capota mașinii.

Celălalt copil tot de 13 ani a scăpat miraculos fără nicio zgârietură.

Victima a fost transportată de urgență la spital, după ce a suferit un traumatism la un picior.

Medicii au precizat imediat după internare că starea victimei este stabilă, copilul urmând să fie investigat mai amânunțit în orele următoare.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind abia la început.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.