vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Mită la CJ Buzău: DNA a ridicat toată noaptea cutii şi saci cu documente din sediul instituţiei

VIDEO Mită la CJ Buzău: DNA a ridicat toată noaptea cutii şi saci cu documente din sediul instituţiei

Facebook
Twitter
Email
Percheziţiile procurorilor DNA de la Consiliul Judeţean s-au încheiat azi noapte în jurul orei 2.00. şi au fost ridicate mai multe cutii şi saci cu documente. Deşi mai mulţi angajaţi au fost chemaţi de acasă pentru a participa la percheziţie nici unul nu a fost luat pentru audieri. Secretarul judeţului a declarat că au fost percheziţionate mai multe birouri din consiliul Judeţean, iar el a fost chemat de acasă pentru respectiva acţiune.

Am asistat la desfășurarea perchezițiilor, dar am fost rugați să nu discutăm despre ce documente s-au luat. Au luat documente, deocamdată nu pot spune despre ce e vorba. De strategia de dezvoltrare s-a ocupat Direcția de Dezvoltare Regională condusă de directorul Dragoș Cojocea. El nu a fost aici azi. Nu este în concediu, dar nu a fost azi aici.” a declarat secretarul Jude’ului lauren’iu Gavrilă

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.