miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Mister în jurul morţii unui tânăr din judeţul Buzău. Cadavrul său a fost găsit într-o fântână

VIDEO Mister în jurul morţii unui tânăr din judeţul Buzău. Cadavrul său a fost găsit într-o fântână

Facebook
Twitter
Email

Anchetă dificilă pentru criminaliștii din Buzău. Aceștia trebuie să stabilească dacă decesul unui tânăr de 31 de ani, găsit mort într-o fântână, a fost accidental sau este vorba despre o crimă. Audierile în acest caz au început, primii interogați fiind membrii familiei.

Tragedia a avut loc duminică în localitatea Maxenu. Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Cel care a dat alarma a fost tatăl bărbatului, care susține că acesta era băut și ar fi căzut în puț. La fața locului au venit anchetatorii, care au început cercetările.

”Florin a venit băut din sat, a fost la meci. De la meci a fost prin sat, cred. A venit și a stat pe patul ăla de fier. Zic eu, după mintea mea, că a vrut să se așeze și a căzut direct în fântână. Ați încercat să-l salvați? Nu aveam cum, a venit capacul după el”, spune Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Cunoscuții lui Florin, care l-au văzut cu puțin timp înainte de tragedie, susțin însă că acesta nu era băut. Mai mult decât atât, aceștia susțin că prietenul lor nu avea niciun motiv să își ia zilele.

”M-am întâlnit cu el pe la 14.10 și nu era beat. În 50 de minute se îmbăta rău așa? Avea vreu motiv? Nu cred. Probleme familiale, cine știe”, spune un prieten.

Tânărul muncea la o stână din Țintești. Procurorii criminaliști iau în calcul toate variantele și continuă cercetările pentru a elucida misterul asupra morții tânărului.

Florin locuia împreună cu părinții și o soră, iar din casa lor se auzeau frecvent certuri. Nu de puține ori, spun vecinii, scandalurile deveneau foarte violente. Uneoori, tatăl și fiul se amenințau cu furci și topoare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.