VIDEO Mister în jurul morții militarului Andrei Câmpeanu. Posibilă cauză, un accident rutier mai vechi în care s-a rănit la cap

Doliu, la Potoceni, printre rudele și vecinii militarului care a murit într-o unitate din Prahova. Fruntașul Andrei Câmpeanu a fost găsit fără suflare dimineața de către colegii de dormitor. Vecinii spun că băiatul a supraviețuit unui accident rutier destul de grav, în urma căruia a fost rănit la cap și că este posibil să fi rămas cu sechele de la evenimentul de acum doi ani.

Apropiații militarului nu își explică cum s-a produs această tragedie, în condițiile în care Andrei nu dădea semne că ar fi bolnav. Parchetul Militar Ploiești a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările morții tânărului militar buzoian.

Militarul a fost găsit mort, miercuri dimieață, la Unitatea Militară 02525 Breaza, judeţul Prahova, unde se afla în misiune. Andrei Iulian Câmpeanu nu mai respira atunci când a fost găsit de colegii săi. Militarii au dat imediat alarma, însă a fost prea târziu pentru tânărul de numai 23 de ani.

Andrei Câmpeanu lucra de doi ani, pe bază de contract, la Unitatea Militară 01654 de la Mărăcineni, judetul Buzău. Rudele și vecinii din satul Potoceni, locul de domiciliu al acestuia, sunt șocați de vestea dispariției fulgerătoare a tânărului militar. Nimeni nu își explică cum s-a produs această tragedie, în condițiile în care Andrei nu dădea semne că ar fi bolnav.

Vecinii lui Andrei spun că tânărul a fost implicat, în urmă cu doi ani, într-un accident rutier destul de grav, în urmă căruia a fost rănit la cap. Oamenii spun că este probabil ca tânărul să fi rămas cu sechele de la evenimentul de acum doi ani. Andrei urma să se căsătorească, în curând, cu o fată din sat.

Evenimentul este cercetat de o comisie constituită la nivelul unităţii şi de către Parchetul Militar Ploieşti. Înmormântarea tânărului Andrei Câmpeanu va avea loc sâmbătă, la cimitirul din localitatea Potoceni.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI