VIDEO Misiuni pentru salvarea a zeci de persoane blocate cu mașinile pe drumurile din județul Buzău

Sute de poliţişti au participat la misiunile de salvare a persoanelor aflate în dificultate, pe drumurile din județul Buzău. Un număr de 29 de persoane au fost preluate pe timpul nopții din autoturismele blocate din cauza viscolului și cazate în adăposturi ale primăriilor.

Poliţiştii au executat patrulări pe tronsoanele de drum care au fost închise circulaţiei pentru verificarea acestora şi acordarea sprijinului necesar repunerii în trafic a autovehiculelor şi salvarea persoanelor.

Astfel, poliștii buzoieni aflati la datorie au intervenit pentru salvarea a 29 de persoane.

DN2B–loc. C.A.Rosetti, 4 persoane aflate într-un autovehicul care a rămas fără combustibil;

DN2B-pe raza jud. Brăila, la limita cu jud. Buzău – 11 persoane aflate într-un microbuz care a derapat;

DN2C-pe raza loc. Padina, o persoană aflată într-un autovehicul care a derapat;

DC5-com. Valcelele – 3 persoane aflate într-un autovehicul care nu a mai putut înainta din cauza lipsei vizibilității;

DJ 203 I-între loc. Cotorca și Lipănescu, o persoană aflată într-un autovehicul care nu putea înainta din cauza unui copac căzut pe partea carosabilă;

DJ203M -între loc. Lunca si Bălteni, o persoană aflată într-un autovehicul care înainta foarte greu pe fondul vizibilității reduse;

DJ 203 K-între localitățile Mosesti și Robeasca, două persoane aflate într-un autovehicul care nu mai putea înainta, din cauza vizibilității scăzute;

DJ 203 K-între localitățile Mosesti și Robeasca, șase persoane aflate într-un autovehicul care nu mai putea înainta, din cauzaprecipitațiilor sub formă de zăpadă.

Toate persoanele au fost preluate de polițiștii aflați în intervenții și, cu sprijinul autorităților locale, au fost adăpostite în spațiile puse la dispoziție de către acestea.

Potrivit Prefecturii Buzău, începând cu ora 8.30 au fost ridicate restricțiile pe DN 2, tronsoanele 2 și 3, Bz-limita cu Vrancea. Se menține închis DN 2B Buzău – Brăila.

Fii Reporter