marți, 23 aprilie, 2024

VIDEO Misiune de salvare a unui cal înțepenit pe un pod de cale ferată

VIDEO Misiune de salvare a unui cal înțepenit pe un pod de cale ferată

Facebook
Twitter
Email

Cea mai importantă misiune pentru pompierii buzoieni, în duminica Floriilor, a fost salvarea unui cal căzut între traversele unui pod de cale ferată. Animalul a fost observat la timp de mai mulți trecători, care înainte să sune la 112, au apelat un număr de telefon de la CFR, ca să oprească circulația feroviară. Pentru a permite intervenția salvatorilor, un tren care circula spre nordul Moldovei a fost ținut pe loc o oră.  Incidentul s-a produs duminică seară, la podul de cale ferată din Bariera Brăilei. Un cal care păștea în apropierea liniei a căzut la un moment dat între grinzile de fier ale podului, cu puțin timp înainte să treacă un tren prin zonă. Mai mulți trecători au observat animalul care se chinuia lângă șină și au chemat imediat autoritățile.

La scurt timp și-au făcut apariția salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, polițiști și jandarmi. Mai întâi au legat animalul cu mai multe chingi apoi cu toții l-au ridicat din gaura în care se înțepenise cu picioarele din spate.

Pe durata intervenției pentru salvarea animalului de pe pod, circulația feroviară spre Moldova a fost întreruptă temporar. Un marfar a așteptat o oră finalizarea operațiunii iar o garnitură de călători a avut câteva minute întârziere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton