joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Mii de buzoieni au sărbătorit Crăciunul în parcurile de distracții

VIDEO Mii de buzoieni au sărbătorit Crăciunul în parcurile de distracții

Facebook
Twitter
Email

Temperaturile neobișnuit de mari au scos anul acesta din case mii de buzoieni. Imediat după lăsarea serii, mulţi au preferat să iasă la o distracție în aer liber profitând și de târgurile deschise de sărbători în centrul municipiului dar şi în Parcul Crâng.  

Orășelul Copiilor a fost de departe prima țintă a tinerilor dar şi a familiștilor cu copii mici. După o masă copioasă în familie cei mai mulți au luat cu asalt aleile din Crâng, unde anul acesta primăria a organizat un parc de distracții fără cusur, decorat cu tot felul de personaje iluminate ca-n povești.

Feeria de lumini din Orăşelul Copiilor  i-a copleşit pe cei mici, care l-au întâlnit pe Moș Crăciun lângă Bradul imens  de lângă obelisc.

Mulțimea adunată în Orășel a adus încasări neobișnuit de mari pentru mai toţi comercianții. Comediile şi mașinuțele bușitoare au fost de departe cele mai atrăgătoare distracții pentru toate vârstele.

Cei care au poposit în centrul orașului s-au distrat pe cinste la patinoar, care a fost deschis toată ziua . Târgurile de sărbători vor continua la Buzău până după Anul Nou.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.