VIDEO Mărțișoare de flori, din partea polițiștilor locali, pentru femeile de la azil

Au rămas singure pe lume iar acum își duc bătrânețile într-un azil, departe de cei dragi. Este vorba despre femeile de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman” din Buzău. Cu bucurie în suflet, astăzi, de 1 Martie, bătrânele au primit din partea polițiștilor locali buzoieni flori, mărțișoare și un gând bun.

De 1 Martie, Polițiștii locali buzoieni s-au gândit să le facă o surpriză mamelor şi bunicuţelor beneficiare ale serviciilor Complexului şi să le aducă un zâmbet pe buze şi o mică bucurie la început de primăvară. Pentru beneficiarii Complexului „Alexandru Marghiloman” din Buzău contează foarte mult aceste mici gesturi iar pentru poliţişti este o onoare şi o bucurie să le aducă primăvara în suflete.

Bucuria şi surpriza s-au putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile şi urările de bine din partea oamenilor legii. Poveştile de viaţă ale femeilor de la azil i-au impresionat pe poliţiştii locali, aceştia promiţând că vor reveni şi cu alte ocazii.

Fii Reporter