miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO Măcelul din Focșani, pornit de la o femeie care locuiește la o familie de țigani din Râmnicu Sărat

VIDEO Măcelul din Focșani, pornit de la o femeie care locuiește la o familie de țigani din Râmnicu Sărat

Facebook
Twitter
Email

Patru persoane din Focşani au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unei bătăi între două grupări interlope. Conflictul a plecat de la o femeie. Aceasta ar avea doi copii cu un bărbat din cealaltă familie însă ar fi fost trimisă de tatăl ei să stea la o altă familie de țigani, din Râmnicu Sărat.

Membrii celor două famili din Focşani au fost implicaţi într-o bătaie, în urmă cu câteva săptămâni, în târgul din satul Tichiriş, comuna Vidra, iar azi-noapte conflictul a degenerat şi s-a încheiat cu patru morţi. Victimele, trei bărbaţi şi o femeie, au fost lovite cu furci şi cu topoare. Crimele au avut loc pe fondul consumului de alcool.

În această dimineaţă, în jurul orei 8.00, femeile din familia decedatei, care se întorceaua de la spital, s-au întâlnit în faţa Parchetului cu femeile din cealalată familie, iar între ele s-a iscat o ceartă grozavă, fără incidente însă.

Conflictul dintre cele două familii de romi a plecat de la o femeie. Aceasta ar avea doi copii cu un bărbat din cealaltă familie şi ar fi fost dusă de tatăl ei într-o altă familie de romi din Râmnicu Sărat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.