sâmbătă, 15 iunie, 2024

VIDEO Lupta unor teribiliști cu o balustradă care le-a ieșit în cale

VIDEO Lupta unor teribiliști cu o balustradă care le-a ieșit în cale

Facebook
Twitter
Email

Un gest teribilist al unor tineri a fost surprins în zona centrală a municipiul Buzău. Într-una dintre nopțile cu ninsoare abundentă, străzile fiind aproape pustii, mai mulți puști au vandalizat o proprietate privată, mai precis scările unei agenții de turism. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale societății.

În imaginile postate de patronul agenției de turism se observă cum cinci tineri se apropie de intrarea în sediul firmei după care unul dintre ei se apucă, din senin, să smulgă o balustradă, după care se îndepărtează. La câteva secunde, doi dintre teribiliști se întorc, smulg balustrada și pleacă cu ea.

Balustrada desprinsă din scară a fost abandonată la câțiva metri distanță, în mijlocul trotuarului. A fost găsită abia a doua zi, dimineață, de către un buzoian care ieșise a la plimbare cu câinele. Imaginile surprinse pe camera de supraveghere a agenției de turism au ajuns în atenția Poliției, care a demarat cercetări pentru identificarea grupului de tineri.

Nu sunt puține cazurile de vandalism semnalate prin apel la 112 de către buzoieni. Cele mai multe distrugeri vizează piesele de mobilier urban, bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de iluminat, ghivece cu flori, vinovați fiind în multe dintre cazuri adolescenți băuți sau aflați sub influența unos substanțe interzise.

De mare ajutor în demersurile lor de identificare și prindere a celor care provoacă astfel de distrugeri sunt camerele din sistemul public de supraveghere sau cele deținute de persoane fizice. Un set de imagini puse la dispoziție de un cetățean a dus, anul trecut, la prinderea a patru tineri surprinși în timp ce forţau portierele mai multor maşini parcate în apropierea centrului oraşului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.