vineri, 23 februarie, 2024

VIDEO Lucrări de asfaltare la marginea noului pod de la Vadu Pașii. Sunt ultimele retușuri înainte de marea inaugurare

VIDEO Lucrări de asfaltare la marginea noului pod de la Vadu Pașii. Sunt ultimele retușuri înainte de marea inaugurare

Facebook
Twitter
Email

Imaginile surprinse zilele trecute, la noua punte peste râul Buzău, arată  cât de avansate sunt lucrările la noul pod de la Vadu Pașii. Muncitorii au asfaltat deja și porțiunile care fac legătura podului cu drumul judetean, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă lucrările de amplasare a sistemului de iluminat.

Din imagini se observă că pe toată lungimea podului a fost turnat asfalt, iar în prezent muncitorii lucrează la amenajarea intrării pe pod dinspre Municipiul Buzău.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunțat, recent, că podul va fi inaugurat la sfârșitul lunii septembrie.

Noul pod de la Vadu Pașii va funcționa în condiții de maximă siguranță și pe timp de noapte, grație unei instalații moderne de iluminat, ce va fi achiziționată de Consiliul Judetean Buzău, cu 100 de mii de euro.

În urma acestei inițiative, Primăria Vadu Pașii va fi degrevată de cheltuielile suplimentare, care vor fi suportate de Consiliul Județean Buzău.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.