miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Liberalii buzoieni și-au lansat candidații în prezența liderului Nicolae Ciucă. Adrian Mocanu, Carmen Ichim și Viorel Holban, vărfuri de lance în campania din iunie

VIDEO Liberalii buzoieni și-au lansat candidații în prezența liderului Nicolae Ciucă. Adrian Mocanu, Carmen Ichim și Viorel Holban, vărfuri de lance în campania din iunie

Facebook
Twitter
Email

Liberalii buzoieni Adrian Moccanu, Carmen Ichim și Viorel Holban au fost lăudați marți după amiază la scenă deschisă, de mai mulți lideri ai PNL, prezenți marți după amiază la lansarea candidaților pentru alegerile locale din iunie 2024.

Evenimentul a avut loc la un restaurant aflat la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni, în prezența a peste 400 de liberali, veniți din tot județul.

„Venirea lui Adrian Mocanu la conducerea filialei este un mare câștig pentru liberalii buzoieni, pentru organizația locală, pentru că este cunoscut ca fiind un bun organizator. Voi merge pe străzi ălături de voi în fiecare localitate din Buzău pentru a le explica cetățenilor avantajele unei administrații liberale. Așa vom scoate un scor bun și vom câștiga cât mai mulți primari în teritoriu, într-un județ care a fost roșu de peste 30 de ani” a precizat Rareș Bogdan.

La rândul său secretarul general al PNL Lucian Bode a lăudat atragerea fostului prefect de Buzău, Carmen Ichim, în zona liberalilor, pentru notoritate în fața electoratului dar și pentru experiența vastă din administrație.

Fostul prefect Carmen Ichim va candida din partea PNL la Primăria Buzău, în timp ce preotul Viorel Holban va intra în cursa pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat. Adrian Mocanu, liderul local liberal, va candida pentru fotoliul de președinte al CJ Buzău.

Rareș Bogdan a precizat că filiala locală are o țintă de 25-30 de primari la.locale însă Nicolae Ciucă, a declarat ulterior că nu a impus un target pentru organizația județeană a PNL la alegerile din iunie 2024.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.