VIDEO Isprava unui șofer beat, care a rupt cu mașina un stâlp de pe Bulevardul Nicolae Titulescu

Amețit de aburii alcoolului, un tânăr de 33 de ani, din municipiul Buzău, s-a urcat la volan și a fost la un pas să doboare un stâlp pe bulevardul Nicolae Titulescu. Accidentul s-a produs, marți seară, în jurul orei 20.00.

Tânărul de 33 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan dinspre strada Transilvaniei către Prefectură, a pierdut controlul volanului în apropiere de Policlinica N. Titulescu și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton de pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din față a mașinii a fost complet distrusă, stâlpul a fost aproape scos din pământ, iar șoferul petrecăreț, aflat singur în autoturism, a fost rănit și transportat de urgență la spital.

La testarea cu aparatul Dragger, oamenii legii au avut surpriza să constate că tânărul băuse bine în momentul producerii accidentului, rezultatul în cazul său indicând o valoare de 1.00 mg alcool pur în aerul expirat.

O echipă Electrica a sosit și ea la fața locului pentru a evalua pagubele și a stabili dacă stâlpul constituie sau nu un pericol pentru siguranța traficului rutier și pietonal, dat fiind că structura sa de rezistență a fost serios afectată.

Pe numele șoferului va fi acum întocmit dosar penal, urmând ca pagubele să fie suportate tot de acesta, dat fiind că asigurarea nu despăgubește în situația în care conducătorul auto s-a aflat în stare de ebrietate.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI